Βοnus Codes – Κωδικοί Προσφοράς

κωδικοι προσφοραςΣίγουρα θα γνωρίζετε πως η πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών παρέχουν διάφορων τύπων προσφορές προς τους παίκτες. Οι προσφορές αυτές συνήθως ενεργοποιούνται με την εισαγωγή ενός κωδικού μπόνους ή όπως συχνά συναντάμε ενός bonus code. Καλό είναι να γνωρίζετε πως η ονομασία αυτών των κωδικών μπορεί να ποικίλλει.

Έτσι, πιθανές ονομασίες τύπου “promo codes”, “referrer codes”, “marketing codes”, “referral numbers” αναφέρονται στους κωδικούς μπόνους. Δείτε στη παρακάτωbelaki kokkinoλίστα όλους τους κωδικούς προσφοράς των εταιρειών.

Λειτουργία και μορφή κωδικών προσφοράς

Οι κωδικοί bonus είναι αυτοί που οδηγούν στην εξαργύρωση μετρητών, στην εξασφάλιση δωρεάν περιστροφών, στην πίστωση του μπόνους πρώτης κατάθεσης ή σε οποιοδήποτε άλλο μπόνους η κάθε εταιρία προσφέρει (πχ μπόνους αφοσίωσης). Τους κωδικούς αυτούς τους συναντάμε σε διάφορες μορφές:

    • Μπορεί να αναγράφουν το όνομα κάποιας συγκεκριμένης προσφοράς (“FREE10”),
    • Μπορεί να είναι απλά ένας τυχαίος συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών (“24BezXv123”)
  • Μπορεί ακόμα και να αναφέρεται στο όνομα της εταιρίας και στο ποσό του μπόνους (πχ“BET100”).

Πως βάζουμε το bonus code

Κάθε εταιρία που χρησιμοποιεί τους bonus codes πχ (stoiximan κωδικό προσφοράς) ως μέσο ενεργοποίησης των προσφορών της, φροντίζει να σας ενημερώνει με διάφορους τρόπους για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Τις περισσότερες φορές, αφού εγγραφείτε σε μια νέα στοιχηματική εταιρία, θα έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε στο μενού των προσφορών. Εκεί, για κάθε προσφορά αναλύεται λεπτομερώς το τι πρέπει να κάνετε. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι συνήθως ιδιαίτερα απλή και απαιτεί μόνο την εισαγωγή του κωδικού μπόνους σε ένα ειδικό πλαίσιο.

Είναι επίσης σύνηθες η κάθε εταιρία να σας ενημερώνει είτε μέσω email, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος στο λογαριασμό σας σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε έτσι ώστε να φτάσετε στο ειδικό πλαίσιο εισαγωγής του bonus code. (Για παράδειγμα τα βήματα μπορεί να είναι τα εξής: Υπηρεσίες – Προσφορές – Προσφορά Bonus κατάθεσης – Εισαγωγή κωδικού bonus). Σε κάθε περίπτωση ωστόσο και για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία αυτή, υπάρχει πάντα πλήρης καθοδήγηση μέσω της εξυπηρέτησης πελατών.

Γιατί οι εταιρίες χρησιμοποιούν κωδικούς μπόνους

γιατι οι εταιριεςΊσως αναρωτηθήκατε γιατί είναι απαραίτητη η ύπαρξη των bonus codes τη στιγμή που όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν αυτόματα αποφεύγοντας την όλη διαδικασία. H χρήση των bonus codes όμως είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς δίνει στην εκάστοτε εταιρία τη δυνατότητα να γνωρίζει την πηγή από την οποία ένας νέος χρήστης οδηγήθηκε σε αυτήν, ενώ σε ότι αφορά τους παίκτες τους δίνει τη δυνατότητα να κατοχυρώσουν την προσφορά ή το bonus στο οποίο αναφέρεται ο κάθε κωδικός.

Stoiximan cy
10€ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
Novibet
Λεπτομέρειες ΕΓΓΡΑΦΗ
Fonbet
100% έως 300€ ΕΓΓΡΑΦΗ
Opapbet
100% έως 100€ ΕΓΓΡΑΦΗ
Bet365 cy
Λεπτομέρειες ΕΓΓΡΑΦΗ
Betonalfa
100% έως 100€ ΕΓΓΡΑΦΗ
Ubet
100% έως 200€ ΕΓΓΡΑΦΗ
Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
  • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy