Meridianbet Bonus και Προσφορές

Πως θα λάβετε το Meridianbet Bonus

1
Κάνετε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην σελίδα της Meridianbet
2
Aνοίξτε λογαριασμό στην Meridianbet CY πατώντας εδώ
3
Kάνετε μία κατάθεση τουλάχιστον 10€
Εγγραφή, Ταυτοποίηση & Freebet 20€

Όροι Τζιραρίσματος

Πριν κάνετε αίτηση για ανάληψη του Meridianbet Μπόνους Εγγραφής στέλνοντας email στο [email protected] πρέπει να:

  1. Ποντάρετε μια φορά το freebet σε παρολί τριών τουλάχιστον γεγονότων
  2. Κάθε απόδοση του γεγονότος θα πρέπει να είναι ελάχιστης απόδοσης 1.35

Τι ΠΡΕΠΕΙ να προσέξετε:

  • Αν ο απαιτούμενος τζίρος για το Μπόνους δεν συμπληρωθεί εντός 90 ημερών από την πρώτη κατάθεση, τα ποσά που υπάρχουν στο υπόλοιπο του Μπόνους θα παρακρατηθούν
  • Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για νέους πελάτες που δεν έχουν προηγουμένως κάνει κατάθεση με πραγματικά χρήματα στον στοιχηματικό λογαριασμό τους στη Meridianbet

Μeridianbet Προσφορές

MONEYPLUS+ BONUS:  Επιλέξτε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 5% της κατάθεσης σας! Το μέγιστο ποσό που μπορεί να λάβει κάποιος ως Μπόνους από την εν λόγω προσφορά είναι €50 (πενήντα ευρώ) ανά μήνα. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης θα πρέπει να είναι τουλάχιστον €10 (δέκα ευρώ). Προκειμένου να πιστωθεί στον Meridianbet λογαριασμό σας το MoneyPlus+ Bonus, θα πρέπει πρώτα να στοιχηματίσετε όλο το ποσό της κατάθεσης σας σε οποιοδήποτε γεγονός ή γεγονότα με οποιαδήποτε απόδοση επιθυμείτε, και μετά να το ζητήσετε μέσω email για επαλήθευση της διαδικασίας, στο: [email protected].

Παίξε τώρα με 5% bonus επί της κατάθεσης σου

 

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΣΚΟΡ: Η συγκεκριμένη προσφορά είναι μια πρωτοτυπία της Meridianbet. Σε αυτήν μπορούν να συμπεριληφθούν μόνο αγώνες σε μονά αποδεκτά στοιχήματα και με μοναδική επιλογή το “Ακριβές Σκορ” (Correct Score) από συγκεκριμένα πρωταθλήματα: England Premier League, Germany Bundesliga, Italy Serie A’, Spain La Liga, Champions League, Europa League. Το ελάχιστο ποσό στοιχήματος θα πρέπει να είναι €5 (πέντε ευρώ) και το μέγιστο €20 (είκοσι ευρώ). Αν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι το ακριβώς αντίστροφο σκορ του στοιχήματος που έχετε ποντάρει, τότε:

α) Για στοιχήματα που τουλάχιστον μία εκ των δύο ομάδων πέτυχε μέχρι δύο γκολ (1-0, 2-0 2-1, 0-1, 0-2, 1-2), θα επιστρέφεται 100% το ποντάρισμα.

β) Για στοιχήματα που τουλάχιστον μία εκ των δύο ομάδων πέτυχε τουλάχιστον 3 γκολ, θα επιστρέφεται 200% το ποντάρισμα. Η προσφορά αυτή δεν έχει ισχύ σε περίπτωση που η αναμέτρηση λήξει ισόπαλη, καθώς και για μονά αποδεκτά στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με χρήματα από άλλα μπόνους. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι τα χρήματα μπόνους αυτή της προσφοράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για στοιχηματισμό, δηλαδή ως «Δωρεάν Στοίχημα», δεν έχουν καμία χρηματική αξία και δεν μπορείτε να κάνετε σε αυτά ανάληψη.

Παίξε τώρα με 200% επιστροφή πονταρίσματος

 

MONDAYS BONUS MERIDIANBET

MONDAY BONUSDAY: Συνηθίζεται κάθε Δευτέρα να κάνουμε το «ταμείο» μας για να δούμε πώς πήγαμε στοιχηματικά τις μέρες που προηγήθηκαν. Η Meridianbet δίνει την ευκαιρία για έξτρα κέρδη σε όσους βγήκαν νικητές από αυτή τη μάχη. Σε αυτή την προσφορά συμμετέχουν όλα τα κερδισμένα στοιχήματα με 4 ή περισσότερα γεγονότα στο δελτίο στοιχήματος τα οποία έχουν τοποθετηθεί μεταξύ των ημερών Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Το ελάχιστο ποντάρισμα ανά στοίχημα είναι €5 (πέντε ευρώ). Κάθε Δευτέρα δίνεται ένα μπόνους €50 (πενήντα ευρώ) στον πελάτη του οποίου το δελτίο στοιχήματος έχει την υψηλότερη αθροιστικά απόδοση μεταξύ των ημερών Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερα δελτία στοιχήματος έχουν την ίδια αθροιστική απόδοση, τότε το μπόνους θα δίνεται στον πελάτη με τους περισσότερους αγώνες στο δελτίο στοιχήματος. Αν τη Δευτέρα δεν υπάρχουν κερδισμένα στοιχήματα με 4 ή περισσότερους αγώνες τοποθετημένα μεταξύ των ημερών Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, τότε το μπόνους θα μεταφέρεται για την επόμενη Δευτέρα μέχρι να βρεθεί κάποιος νικητής. Τα στοιχήματα συστήματος, καθώς επίσης και τα στοιχήματα για τα οποία έχει χρησιμοποιηθεί το Turbo Payout, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την προσφορά. Για λόγους αξιοπιστίας η εταιρεία δημοσιεύει στην ιστοσελίδα meridianbet.com.cy στο μενού Προσφορές-Monday Bonusday τα πρώτα τρία κουπόνια που πληρούν της προϋποθέσεις της προσφοράς. Η πίστωση του μπόνους στον στοιχηματικό λογαριασμό θα πραγματοποιείται μέχρι τις 12:00 κάθε Δευτέρα.

Λάβε 50€ μπόνους κάθε Δευτέρα

 

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥΟι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα, αλλά πολλές φορές και στα… εύκολα. Έχετε τη δυνατότητα να προτείνετε από έναν μέχρι 15 φίλους να εγγραφούν στη meridianbet.com.cy. Ο φίλος σας θα πρέπει να στοιχηματίσει τουλάχιστον 10 ευρώ ελάχιστης απόδοσης 2.00. Στη συνέχεια να επιβεβαιώσει τον λογαριασμό του στέλνοντας email στην Υποστήριξη Πελατών της Meridianbet, [email protected], από τη δική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό ταυτότητάς του, επιβεβαιώνοντας ότι προτάθηκε από εσάς. Το χρονικό διάστημα από την εγγραφή του φίλου σας μέχρι την επιβεβαίωση από την Υποστήριξη Πελατών δεν μπορεί να ξεπερνά τις 7 (επτά) ημέρες. Το μέγιστο ποσό που μπορείτε να λάβετε ως Μπόνους είναι 10 ευρώ ανά προτεινόμενο φίλο. Φυσικά δεν επιτρέπεται να προτείνετε μέλη της οικογένειάς σας ή φίλους με τους οποίους μοιράζεστε πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες ή λογαριασμούς πληρωμών ή τη διεύθυνση IP.

Κέρδισε 10€ για κάθε φίλο που προτείνεις

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: Το Mobile Application Μπόνους είναι ίσο με το πρώτο στοίχημα που πραγματοποιείτε από την εφαρμογή κινητού της Meridianbet. Το μέγιστο ποσό είναι €15 (δεκαπέντε ευρώ). Προκειμένου να πιστωθεί στον Meridianbet λογαριασμό σας το Mobile Application Μπόνους, θα πρέπει να το ζητήσετε μέσω email στο: [email protected]. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε οποιοδήποτε παιχνίδι ή επιλογή επιθυμείτε. Η προσφορά ισχύει για όλα τα στοιχήματα (κερδισμένα ή χαμένα) και μόνο για πελάτες που έχουν κάνει κατάθεση πραγματικού χρηματικού ποσού και στοιχημάτισαν μέσω της νέας εφαρμογής κινητού της Meridianbet. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι €10 (δέκα ευρώ) και στοιχήματος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον €5 (πέντε ευρώ).

Στοιχημάτισε εν κινήσει και λάβε 15€ bonus

 

Η άποψη μας για το μπόνους και τις προσφορές της εταιρίας

Η Meridianbet έκανε τα πρώτα της βήματα στη Σερβία το 2008. Από την πρώτη στιγμή κινήθηκε πολύ δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι αποδόσεις που προσφέρει είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές και μπορούν να συγκριθούν μόνο με εταιρίες που έχουν πολλά χρόνια παρουσίας στο online betting. Μια περιήγηση στην ιστοσελίδα της θα σας πείσει ότι δικαιωματικά έχει κατακτήσει πλέον μια ξεχωριστή θέση στον τομέα του στοιχήματος στο διαδίκτυο. Και φυσικά προσφέρει σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματά της ένα γενναιόδωρο freebet 20€.

Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
  • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
  • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
  • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy