Γιατί να παίξεις
 • Νο1 Bonus στην Κύπρο
 • Εξαιρετικές αποδόσεις
 • Γρήγορες Αναλήψεις
 • Live Streaming
Παίξε Νόμιμα
slide-1

Αξιολόγηση

Συνολική βαθμολογία
9.1
Αγορές 9.3/10
Αποδόσεις 9.5/10
Live Betting/Video 8.9/10
Μέθοδοι Πληρωμής 9.1/10
Εξυπηρέτηση 9/10
Mobile 8.7/10
Αδειοδότηση 9.5/10
Ταχύτητα Αναλήψεων 9/10
Προσφορές 9/10
Ιστοσελίδα 9/10

Θετικά & Αρνητικά

Πλεονεκτήματα
 • Bonus Στα παρολί
 • Πολύ υψηλές αποδόσεις
 • Αγώνες με Live Streaming
 • Γρήγορες Αναλήψεις
 • 300€ Bonus Εγγραφής
Μειονεκτήματα
 • Δεν λειτουργεί όλες τις ώρες το Support

Live Betting

Πλατφόρμες

Ιδιόκτητη

Live Αγώνες/Μήνα

-

Cash Out

Ναι

Live Παρολί

Ναι

Συνδυασμός Prematch + Live

Όχι

Live Streaming

Ναι

Ελάχ. Ποντάρισμα

Καθορίζεται από την εταιρία

Extra Live Bet Πληροφορίες

Live Streaming σε Sport

Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ

Γηπεδάκι

Ναι

Live Στατιστικά

Ναι

Fonbet

Αυτό που χαρακτηρίζει τους Ρώσους bookmakers είναι η απόλυτη προσήλωση στο προϊόν που παρέχουν χωρίς να τους ενδιαφέρει να εντυπωσιάσουν. Πιο απλά μέσα στη σελίδα της Fonbet θα βρεις πραγματικά ελκυστικές αποδόσεις και πολλές ειδικές αγορές. Το στοιχείο άλλωστε που την έκανε να ξεχωρίσει για πάνω από 20 χρόνια σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η στόχευσή της είναι στο προϊόν της και στους πελάτες της. Για αυτό άλλωστε φροντίζει να τους υποδεχτεί με ένα μοναδικό kokkino velos deksia μπόνους εγγραφής 100% έως 300€ αλλά και να είναι συνεχώς δίπλα τους με προσφορές που δίνει κατά καιρούς. Αλλά εμείς σταθήκαμε ιδιαίτερα στη δυνατότητα που έχεις να πάρεις το ποντάρισμα σου πίσω αν χάσεις ένα γεγονός σε ένα παρολί. Οι τακτικοί παίκτες ξέρουν ότι αυτό μπορεί να συμβεί πολύ συχνά και σίγουρα η αίσθηση ότι δεν θα πληρώσεις ένα στιγμιαίο λάθος σε ένα αγώνα είναι σημαντική.

Στην απλή και εύκολη στην πλοήγηση και στοιχηματισμό πλατφόρμα της θα βρεις κυριολεκτικά ότι συμβαίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη. Και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους να στοιχηματίσεις. Σίγουρα το εύρος των αθλημάτων που καλύπτει κρίνεται απλώς ικανοποιητικό, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Αυτό που κοιτάς πριν επιλέξεις έναν bookmaker είναι τι αποδόσεις προσφέρει και τι καλύπτει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Και σε αυτό τον τομέα η κάλυψη είναι μοναδική. Η Fonbet θα είναι η επόμενη στοιχηματική εταιρεία σου και πιο κάτω θα καταλάβεις το γιατί.

Τι μας αρέσει

Έστω ότι επιλέγεις την Fonbet για τον online στοιχηματισμό σου. Πως μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος για αυτή την επιλογή σου; Ποια είναι τα κριτήρια που θα σε δικαιώσουν; Διάβασε πιο κάτω αυτά που είδαμε και μας άρεσαν και θα καταλάβεις γιατί θεωρούμε την εταιρεία ως επιλογή χωρίς ρίσκο.

Πλατφόρμα Live Betting: Αυτό όμως που πραγματικά μας εντυπωσίασε είναι η πλατφόρμα του live στοιχηματισμού. Θυμίζει χρηματιστηριακό πίνακα. Οι κύριες αγορές βρίσκονται όλες μπροστά σου. Και συχνά θα δεις οι τιμές να αποκτούν κόκκινη ή πράσινη ένδειξη. Σημάδι των μεταβολών που γίνονται κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Οταν τη «συνηθίσει» το μάτι θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι από τις πλέον λειτουργικές που υπάρχουν.

Αποδόσεις: Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε και κάτι για τις αποδόσεις. Μεγάλη παράλειψη. Τόσο μεγάλη όσο και οι αποδόσεις που προσφέρει. Ειδικά σε μεγάλες διοργανώσεις ή στα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα μην επιχειρήσεις να τη συγκρίνεις με άλλη εταιρεία. Θα ήταν άδικο για την άλλη. Και κλείνοντας το κομμάτι του live betting δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στις αδιανόητα πολλές επιλογές που έχεις. Ξεχωρίσαμε τη head to head επιλογή σε φάουλ, κόρνερ, κάρτες.

Και πάμε να δούμε τι συμβαίνει με τις λοιπές υπηρεσίες της Fonbet προς τους πελάτες της. Τα μπόνους και τις προσφορές της. Το μπόνους καλωσορίσματος είναι πραγματικά γενναιόδωρο σε σημείο που να θεωρείται ή και να είναι από τα πλέον υψηλά της αγοράς. Και όχι μόνο της κυπριακής. Οι λοιπές προσφορές είναι μεν ικανοποιητικές, αλλά θα τις χαρακτηρίζαμε κοντά στον μέσο όρο. Ως συνολικό πρόσημο βέβαια θα βάλουμε θετικό, καθώς σου δίνεται η εντύπωση ότι η εταιρεία είναι συνέχεια κοντά σου.

Τα χάντικαπ είναι ή τείνουν να γίνουν από τις πλέον δημοφιλείς στοιχηματικές επιλογές. Και σίγουρα όταν τις βρίσκεις σε ένα sportsbook η εντύπωση που σχηματίζεις για τη συγκεκριμένη εταιρεία βελτιώνεται σημαντικά. Κάτι που έγινε όταν τα βρήκαμε στις ειδικές αγορές που προσφέρει η Fonbet. Σίγουρα θα προτιμούσαμε μεγαλύτερη κάλυψη. Και μάλλον θα μας ικανοποιήσει και σε αυτό.

Η ιστοσελίδα της Fonbet δεν δημιουργήθηκε με την πρόθεση να σε εντυπωσιάσει, αλλά να είναι ένας εύκολος και εύχρηστος «τόπος» στοιχηματισμού. Και είναι ακριβώς αυτό. Απλή και αφαιρετική θα την χαρακτηρίζαμε αν κάναμε παρουσίαση εσωτερικού χώρου, πλην όμως απόλυτα λειτουργική καθώς παρέχει πολλά στατιστικά στην ειδική πλατφόρμα της για να κάνει το έργο σου ευκολότερο.

Ένας τομέας που κατατάσσει τη Fonbet ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως είναι η αξιοπιστία και η ταχύτητα με την οποία πραγματοποιεί τις συναλλαγές της. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν παίκτη να ξέρει ότι θα λάβει τα κέρδη του και πότε θα γίνει αυτό. Στη Fonbet μπορεί να είναι σίγουρος.

Τι δεν μας αρέσει

Tμήμα Εξυπηρέτησης: Eνα σημαντικό κομμάτι στην αξιολόγηση μιας στοιχηματικής εταιρείας είναι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτει. Δεν μας άρεσε όταν διαβάσαμε ότι δεν λειτουργεί όλο το 24ωρο, αλλά αλλάξαμε άποψη όταν ήρθαμε σε επαφή μαζί τους. Η επαφή με τον πελάτη γίνεται με έναν άψογα επαγγελματικό, πλην όμως φιλικό τρόπο και με βάση τα όσα ζητήσαμε και το πώς ανταποκρίθηκαν σε αυτά μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε και εξαιρετικά καταρτισμένους.

Πως θα κάνεις εγγραφή σε βήματα

1
Fonbet Εγραφή Καλή η θεωρία, αλλά μια επίσκεψη θα σε πείσει περισσότερο για όσα γράφουμε. Πάτησε πάνω σε ένα από τα διαφημιστικά μπάνερ της Fonbet, για να μεταφερθείς στην ιστοσελίδα της.
2
Δημιούργησε λογαριασμό Πάνω δεξιά στη σελίδα της θα βρεις την ένδειξη «Εγγραφή». Πατώντας πάνω της θα μεταφερθείς στην επόμενη σελίδα που βρίσκεται η Φόρμα Εγγραφής.
3
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Εγγραφής Εδώ πλέον πρέπει να συμπληρώσεις όλα τα απαιτούμενα πεδία με τα πραγματικά σου στοιχεία. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και ολοκληρώνεται άμεσα. Καλό θα ήταν πριν πατήσεις αποδοχή στους Όρους και Προϋποθέσεις και ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, να τους διαβάσεις προσεκτικά.
4
Ενεργοποίησε τον λογαριασμό σου Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το e-mail που σου έστειλε η εταιρεία και πατώντας το confirmation link να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου.
Εγγραφή στην Fonbet

Γενικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα

www.fonbet.com.cy

Έτος ίδρυσης

1994

Άδεια

Other

Ωράριο Επικοινωνίας

24/7

Email Επικοινωνίας

[email protected]

Τηλέφωνο

357 800 12 008

Τηλεφωνική Χρέωση

Διεθνής

Εισαγμένη στο Χρηματιστήριο

Ναι

Ελληνικό τμήμα

Ναι

Γλώσσες

Ελληνικά

Γλώσσες Επικοινωνίας

Ελληνικά, Αγγλικά

Τρόποι Επικοινωνίας

Email, Live Chat

Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Ναι

Νομίσματα

EU

Global Alexa Rank

25.161

Πλατφόρμες

Mobile, Tablet, Android

Συναλλαγές

Τρόποι Κατάθεσης
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafe
 • Visa
Τρόποι Ανάληψης
 • Visa Electron
 • Skrill
 • Neteller
 • Visa
Ελάχιστη Κατάθεση

1€

Ελάχιστη Ανάληψη

10€

Χρέωση Κατάθεσης

Δωρεάν

Προσφορές & Νέα

Προσφορά
Fonbet: Κάνε δικό σου ένα Powerbank
Μάθε περισσότερα >
Προσφορά
Fonbet: 20€ στοίχημα μέσω του Fonbet app
Μάθε περισσότερα >
Προσφορά
Fonbet: 15€ Δωρεάν Στοίχημα
Μάθε περισσότερα >
'Ολα τα μπόνους & οι προσφορές