Free Bet

δωρεαν στοιχημαΟι εταιρείες προκειμένου να προσελκύσουν νέους πελάτες προχωρούν σε διάφορες προσφορές. Μία από αυτές είναι και το free bet, για το οποίο σίγουρα οι πιο μυημένοι στον χώρο θα έχετε ακούσει. Κάποιες φορές δίνεται και ως προσφορά για να εγγραφείτε, αν κι εκεί είναι πιο συνηθισμένο το ποσοστιαίο μπόνους επί της πρώτης σας κατάθεσης. Δείτε παρακάτωbelaki kokkinoόλα τα διαθέσιμα δωρεάν στοιχήματα στην χώρα μας!

Stoiximan cy
10€ FREE BET ΕΓΓΡΑΦΗ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
Fonbet
20€ FREE BET ΕΓΓΡΑΦΗ
Opapbet
10€ FREE BET ΕΓΓΡΑΦΗ
Bet365 cy
ΕΓΓΡΑΦΗ
Betonalfa
ΕΓΓΡΑΦΗ
Ubet
5€ FREE BET ΕΓΓΡΑΦΗ

Ποια είναι η διαφορά του Freebet με το Bonus

Η βασικότερη διαφορά του free bet με το μπόνους είναι ότι αν ποντάρετε με freebet και κερδίσετε, τότε καρπώνεστε τα κέρδη, τα οποία είναι συνήθως ένα άμεσα αναλήψιμο ποσό δίχως περιορισμούς. Για παράδειγμα: Αν ποντάρετε 100€ σε απόδοση 2,20 και κερδίσετε, τότε το ποσό που θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας είναι τα 120€ του κέρδους. Αυτά τα χρήματα είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις, ελεύθερα περιορισμών. Σε κάποιες άλλες όμως δεν ισχύει αυτό και απαιτείται τζιράρισμα.

30€ Free Bet & 100% Bonus 1ης κατάθεσης μέχρι 100€

Τι είναι το Risk Free Bet

risk free betΕίναι ένα είδος free bet ιδιαίτερα διαδεδομένο. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ποντάρετε ένα στοίχημα με δικά σας χρήματα. Αν κερδίσετε, τα πάντα διευθετούνται κανονικά. Δηλαδή το ποντάρισμα και το κέρδος πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Αν όμως χάσετε, το ποντάρισμά σας, μπαίνει στον λογαριασμό σας ως δωρεάν στοίχημα. Είθισται αυτό το free bet χωρίς κατάθεση να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα και να μην είναι ελεύθερο δεσμεύσεων.

Πώς βρίσκετε τις καλύτερες προσφορές free bet

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας πριν λάβετε κάποιο δωρεάν στοίχημα. Ισχύει δηλαδή αυτό που ισχύει σε όλες τις προσφορές. Καμία εταιρεία δεν χαρίζει λεφτά. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σχολαστικοί πριν αποφασίσετε ότι θέλετε να γίνετε δικαιούχος μίας προσφοράς που σας δίνεται. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί οι σημαντικοί παράγοντες.

hand iconΠοσό Free Bet: Παίζει πάντα ρόλο το ύψους του ποσού που θα λάβετε. Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει το όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Προσοχή όμως, ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Κάποιες φορές τα ιδιαίτερα υψηλά ποσά σε free bet έχουν και δύσκολους όρους εκπλήρωσης τζίρου.

hand icon Απαιτήσεις τζιραρίσματος: Σε περίπτωση λοιπόν που τα κέρδη από το free bet δεσμεύονται με roll over θα πρέπει να βρείτε αυτό με τον μικρότερο πολλαπλασιαστή. Είναι διαφορετικό να πρέπει να τζιράρετε τα χρήματα δύο ή τρεις φορές κι άλλο να ψάχνετε πενταπλασιασμό ή και παραπάνω. Συνήθως τα free bets απαιτούν μικρότερο τζιράρισμα από τα μπόνους, αλλά σε κάθε περίπτωση, όσο πιο μικρό το roll over τόσο το καλύτερο.

hand iconΕλάχιστη απόδοση: Είναι κι αυτός ένας όρος που αρκετές φορές (σχεδόν όλες) βάζουν οι εταιρείες για να συνοδεύσουν τα δωρεάν στοιχήματα. Δηλαδή το ποσό του free bet μπορεί να παιχτεί σε αποδόσεις, για παράδειγμα, ίσες ή μεγαλύτερες του 1,50. Φυσικά και σε αυτήν την περίπτωση, όσο πιο μικρή είναι η απόδοση, τόσο καλύτερο για τον παίκτη.

hand iconΠερίοδος ισχύος: Από τη στιγμή που το free bet χωρίς κατάθεση θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας, υπάρχει χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Συνήθως είναι από μία εβδομάδα ως ένα μήνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα αν δεν κάνετε χρήση του, τότε αυτό αποσύρεται από την εταιρεία. Επίσης αν θέλει τζιράρισμα, θα πρέπει να επιτύχετε το roll over μέσα σε αυτό το διάστημα. Διαφορετικά τόσο το ποσό του freebet, όσο και τα κέρδη που έχουν προέλθει από αυτό, αφαιρούνται από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό.

Παράδειγμα Free Bet χωρίς κατάθεση

Κλείνοντας καλό θα ήταν να δώσουμε κι ένα παράδειγμα για free bet. Ας πάρουμε για παράδειγμα μία προσφορά για ήδη υπάρχοντας πελάτες. «Πόνταρε 10€ και πάρε 20€ δωρεάν στοίχημα». Για να το κερδίσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Κάντε Log in στον λογαριασμό σας. Κάντε μία κατάθεση με τρόπο ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά. Το αναφέρουμε αυτό διότι τις περισσότερες φορές εξαιρούνται οι καταθέσεις με e-wallets.

Παίξτε ελάχιστο ποσό 10€ σε ένα γεγονός με απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1.50.

Μόλις τοποθετήσετε το στοίχημα, τα 20€ free bet πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να στείλετε ένα mail, ότι επιθυμείτε να λάβετε τη συγκεκριμένη προσφορά. Από την άλλη, κάποιοι book το πιστώνουν αυτόματα. Θα πρέπει να το παίξετε μέσα σε επτά ημέρες.

Παίξτε με το free bet. Ποντάρετε τα 20€ σε ένα γεγονός με απόδοση στο 1,70. Η επιστροφή είναι 34€ σε περίπτωση κέρδους. Από τα 34€ αφαιρείτε τα 20€ του freebet. Οπότε 14€ είναι το καθαρό σας κέρδος, το οποίο είναι αναλήψιμο χωρίς περιορισμούς, στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Στοιχηματικές με FREE BET

100% έως 300€
x5
Λεπτομέρειες
100% έως 100€
+ x3
100% έως 200€
+ x4
Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
  • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy